Meer diensten

De schilders van Staal gaan graag voor u aan de slag. Onze vakmensen beheersen tezamen alle aspecten van het vak en steken graag hun handen uit de mouwen. Dankzij onze verschillende diensten kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand er straks weer optimaal is onderhouden en er uitstekend uitziet.

AF-erkenning

Staal Meesterschilders is een AF-erkend bedrijf. Dit kwaliteitsmerk wordt alleen verleend aan schilders-, glas en afwerkingsbedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Een AF-erkend bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit door een onafhankelijke organisatie. Wat dit voor u betekent? Dat u verzekerd bent van vakmensen die weten waar ze over praten.

 

VvE-erkend

Dankzij de VvE-erkenning is Schilders van Staal de uitgelezen partner voor woningbezitters die lid zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Bedrijven die VvE-erkend zijn gaan altijd volgens vastgestelde richtlijnen aan de slag en werken daarbij met meerjarenschema’s. Het voordeel voor u? Dat is dat u er zeker van kunt zijn dat elk appartement altijd goed in de verf zit.